• Свеж
2-Начин Коаксијален Дигитален Splitter SV-2G, 5-1002 Mhz (5 Pack)

2-Начин Коаксијален Дигитален Splitter SV-2G, 5-1002 Mhz (5 Pack)

DEN 287.76

Од стока
Достапно.

5 – 1002 MHz.Одлично за Дигитален Кабелски сигнал разделување.Професионални quality.ISO 9001 : 2008. 75 ohm.Општи Спецификации Вид Уред : Splitter Монтажа на Хоризонтални Видео Порти : количество 2 Бренд : Home Connect Апликација : Внатрешна Отворено Електрични Спецификации Моќ Додавање : Нема Отпорност : 75 ohm Оперативни фреквенцискиот опсег : 5 - 1002 MHz Вметнување Загуба на Фреквенциски опсег типично : 3.5 d B @ 5-550 MHz 4.0 d B @ 550-1002 MHz Фреквенција Одговор : 0.3 d B се Вратите на Тежината на Фрекфенција, текст, типичен : 25 d B @ 5-45 MHz 22 d B @ 50-1002 MHz се Вратите на Тежината на Фрекфенција, излез, типичен : 25 d B @ 5-45 MHz 22 d B @ 50-1002 MHz Лажни Сигнали/2 Цел хармоници ќе го, пред напливот : -60 d Bm V Оклопна Ефективност, минимална : 120 d B Пренапони Способност Тест Метод : ANSI/SCTE 81 Категорија А3 (6 k V, 200 A, Прстен бран) Пренапони Способност Waveform : 100 KHz прстен бран бранови .

За производот

Купувачите избираат и