• Свеж
KYODO YUSHI CITRAX ЕП БР 1 400G

KYODO YUSHI CITRAX ЕП БР 1 400G

DEN 467.76

Од стока
Достапно.

База на Масло : Минерални масла.База на Масло : Минерални масла.Вискозитет : 15.6 (@ 100°C).Температурата Опсег : -20°C до 130°C. Kyodo Yushi Citrax ЕП Бр 1, 400g цевки, маснотии (temp спектар -20°C до 130°C. Направени од префинети минерални масла и литиум сапун со ЕП адитиви содржат токсични тешки метали, кои се регулирани како штетни индустриски отпад.Citrax ЕП е во одлична топлина-отпор, водоотпорност и ЕП сопственост, како и механичка стабилност.Погоден за општа примена и лизгачки површини.Citrax #1 е прифатлива замена за Citrax #2. (Mazak VCN 700 Вертикална Мелничката Центар, Mazak Smart 100 Вртење Центар, Mazak VTC 800/30 SR, Ѕвезда Ср-20 J, Ѕвезда SV-32, Ѕвезда СР-32 J, Zeiss Contura G2, Микро-Vu СОЛ 161, Микро-Vu Excel 502 Оптички CMM, Browne и Sharpe БРИЗ Микро-hite 3 D, Mitutoyo PH-A14 Хоризонтална, Mantis Оптички Микроскопа, Mitutoyo Површината Тестер, Mazak Integrex i100 S 5 оска , Mazak Nexus QT100-II, Mazak QT 6 G 2 Оска , Mazak Nexus 200-II MSY, Makino AS1 NX, Mazak Nexus HCN 5000-II , Akira Seiki TC460, Mazak Nexus 510 C-II, Mazak VCU 400, Mazak Коса Пак 500 M, Mazak FJV-35/60 II, Mazak).

За производот

Купувачите избираат и