• Свеж
SKF TMEH 1 Масло Проверете го надгледува, да се Користат со Минерални и Синтетички Масла

SKF TMEH 1 Масло Проверете го надгледува, да се Користат со Минерални и Синтетички Масла

DEN 3486.96

Од стока
Достапно.

Масло проверете ги следат за оценување на состојба (деградација и загадување) на масло примерок.Примерок сензор за мерење на промените во dielectric постојано на нафта примерок.Меморија за меморирање на податоци на неискористените масло примерок е својства за компаративни цели.Нумерички резултати за олеснување движат.Погоден за следење на минерални и синтетички масла.Индустриски масла може да се најде во повеќето машини вршење на една или повеќе функции, вклучувајќи намалување на триење и абење, спречување на компоненти од почитуваат едни со други, дистрибуција на носивост рамномерно, растурање на топлина далеку од подвижни делови, и спречување на корозија.Иако многу материјали кои се користат како лубриканти, најчести се масло (исто така наречен течност мазива) и маснотии, поради нивната флексибилност.Нафтени масла содржат или течен или синтетички база, својствата на кои се модифицирани со додавање на различни адитиви.Маснотии мазива, мешавина од масло, лубриканти и задебелување агент, имаат подебели конзистентност од нафта, овозможување на употреба секаде каде течности не можат да се задржат и да се бара помалку чести промени.SKF произведува лежишта, заптивки, и подмачкување системи за автомобилската, енергија, и други индустриски апликации.Компанијата, основана во 1907 година и со седиште во Гетеборг, Шведска, ги исполнува упатствата на Меѓународната Организација за Стандардизација (ISO) стандарди 9001 и 14001 и ISO/TS 16949.

За производот

Купувачите избираат и