• Свеж
АА Перформанси Производи Сребрена Линија Главните Лежишта за Тип 1 2 & 3Челик Поддржани (Големина на СПИ Случај/СПИ Чудак)

АА Перформанси Производи Сребрена Линија Главните Лежишта за Тип 1 2 & 3Челик Поддржани (Големина на СПИ Случај/СПИ

DEN 1160.88

Од стока
Достапно.

АА Перформанси Производи.Ова е сосема нов Сет на : Сребрена Линија Челик Поддржани од Главните Лежишта за "ФОЛКСВАГЕН" Тип 1 Engine : "ФОЛКСВАГЕН" Тип 1 40 HP, 1300, 1500 1600 Sizes достапни : во "Инчи"СПБ Случај / СПИ Crank STD Случај / .010 Crank STD Случај / .020 Crank STD Случај / .030 Чудак.020 Случај / СПИ Чудак.020 Случај / СПИ Чудак / Удар +1mm (+ $5.00).020 Случај / СПИ Чудак / Удар +2mm (+ $8.00).020 Случај / .010 Чудак.020 Случај / .010 Чудак / Удар +1mm (+ $5.00) .020 Случај / .010 Чудак / Удар +2mm (+ $8.00).020 Случај / .020 Чудак.020 Случај / .020 Чудак / Удар +1mm (+$5.00).020 Случај / .020 Чудак / Удар +2mm (+ $8.00).020 Случај / .030 Чудак.020 Случај / .030 Чудак / Удар +1mm (+$5.00).020 Случај / .030 Чудак / Удар +2mm (+ $8.00).040 Случај / СПИ Чудак.040 Случај / СПИ Чудак / Удар +1mm.040 Случај / СПИ Чудак / Удар +2mm (+ $8.00).040 Случај / .010 Чудак.040 Случај / .010 Чудак / Удар +1mm (+$5.00).040 Случај / .010 Чудак / Удар +2mm (+ $8.00).040 Случај / .020 Чудак.040 Случај / .020 Чудак / Удар +1mm (+$5.00).040 Случај / .020 Чудак / Удар +2mm (+ $8.00).040 Случај / .030 Чудак.040 Случај / .030 Чудак / Удар +1mm (+$5.00).040 Случај / .030 Чудак / Удар +2mm (+ $8.00).060 Случај / СПИ Чудак / Удар +2mm (+ $8.00).060 Случај / .010 Чудак / Удар +2mm (+ $8.00).060 Случај / .020 Чудак / Удар +2mm (+ $8.00).060 Случај / .030 Чудак / Удар +2mm (+ $8.00).080 Случај / СПИ Чудак / Удар +2mm (+ $8.00).080 Случај / .010 Чудак / Удар +2mm (+ $8.00).080 Случај / .020 Чудак / Удар +2mm (+ $8.00).080 Случај / .030 Чудак / Удар +2mm (+ $8.00)ве Молиме Изберете големината кога нарачување Погоре.

За производот

Купувачите избираат и