• Свеж
На Марк Притиснете OTM2528 Leer Став Entender/Читање за Значењето, Оценка: од 1 до 3, 0.2 Висина, 8.7 Широк, 11 Должина

На Марк Притиснете OTM2528 Leer Став Entender/Читање за Значењето, Оценка: од 1 до 3, 0.2 Висина, 8.7 Широк,

DEN 241.44

Од стока
Достапно.

Тука е спремен-за-користење читање и пишување, на шпански и англиски јазик, на јагула, сол и ell студентите.Родителите и наставниците можат да ги Користат овие книги за да се научи, да се разгледаат и да се зајакне Основни јазични вештини во еден или двата јазика.Лесен-за-користење формат обезбедува шпански содржини и соодветни англиски содржина на соседни страни.Подготвени за употреба читање и пишување, на шпански и англиски јазик.Тука е спремен-за-користење читање и пишување, на шпански и англиски јазик, на јагула, SSL и ell студентите.Родителите и наставниците можат да го користат leer Став entender да учат, да се разгледаат и да се зајакне Основни Јазични вештини во еден или двата јазика.Лесен-за-користење формат обезбедува шпански содржини и соодветни англиски содржина на соседни страни.Се состои од наставната програма базирана Материјал, овие читанки се идеален за прв и втор Јазик на учениците.Одговори на клучните вклучени.Оценките 1-3.

За производот

Купувачите избираат и