• Свеж
N2QAYB000703 Замена на Далечинскиот Управувач поддршка за Panasonic Viera ТВ ТЦ-P55GT50 ТЦ-P65GT50 ТЦ-P50GT50 ТЦ-P60GT50 ТЦ-P50ST50 ТЦ-P55ST50 ТЦ-P60ST50 ТЦ-P55VT50 ТЦ-P65ST50 ТЦ-L55LE54 ТЦ-P65VT50

N2QAYB000703 Замена на Далечинскиот Управувач поддршка за Panasonic Viera ТВ ТЦ-P55GT50 ТЦ-P65GT50 ТЦ-P50GT50

DEN 219.60

Од стока
Достапно.

N2 QAYB000703 го Замени Далечинска Контрола компатибилен со Panasonic Viera ТВ.Работи на Panasonic ТВ модел ТЦ-P55 GT50 ТЦ-P65 GT50 ТЦ-P50 GT50 ТЦ-P60 GT50 ТЦ-P50 ST50 ТЦ-P55 ST50 ТЦ-P60 ST50 ТЦ-P55 VT50 ТЦ-P65 ST50 ТЦ-L55 LE54 ТЦ-P65 VT50 ТЦ-L4 DT50 ТЦ-L55 DT50 ТЦ-L47 DT50 WT50 Серија ТЦ-L47 WT50 ТЦ-L55 WT50 ET5 Серија ТЦ-L42 ET5 ТЦ-L55 ET5 ТЦ-L47 ET5. WT50 X Серија ТЦ-L47 WT50 X ТЦ-L55 WT50 X TCP55 GT50 TCP60 GT50 TCP55 ST50 TCP50 ST50 TCP65 GT50 TCP50 GT50 TCP60 ST50 TCL42 ET5 TCL55 ET5 TCL47 ET5 TCL55 DT50 TCP65 ST50 TCP55 VT50 TCP65 VT50 TCL4 DT50 TCL47 DT50 TCL55 WT50 TCL55 LE54 TCL47 WT50 TCL55 WT50 X TCL47 WT50 X.Не програмирање или спарувањето е потребно, само инсталирајте 2 нови 1.5 V AA алкални батерии, тогаш тоа ќе биде достапен за користење.Пакет Содржина : 1 x IR-Далечински Управувач (Не вклучуваат батерии и упатство).Оваа Замени IR-Далечински Контролер Број на Моделот е N2 QAYB000703 Работи за Panasonic ТВ Модели : ТЦ-P55 GT50 ТЦ-P65 GT50 ТЦ-P50 GT50 ТЦ-P60 GT50 ТЦ-P50 ST50 ТЦ-P55 ST50 ТЦ-P60 ST50 ТЦ-P55 VT50 ТЦ-P65 ST50 ТЦ-L55 LE54 ТЦ-P65 VT50 ТЦ-L4 DT50 ТЦ-L55 DT50 ТЦ-L47 DT50 WT50 Серија ТЦ-L47 WT50 ТЦ-L55 WT50 ET5 Серија ТЦ-L42 ET5 ТЦ-L55 ET5 ТЦ-L47 ET5 WT50 X Серија ТЦ-L47 WT50 X ТЦ-L55 WT50 X TCP55 GT50 TCP60 GT50 TCP55 ST50 TCP50 ST50 TCP65 GT50 TCP50 GT50 TCP60 ST50 TCL42 ET5 TCL55 ET5 TCL47 ET5 TCL55 DT50 TCP65 ST50 TCP55 VT50 TCP65 VT50 TCL4 DT50 TCL47 DT50 TCL55 WT50 TCL55 LE54 TCL47 WT50 TCL55 WT50 X TCL47 WT50 X.

За производот

Купувачите избираат и