• Свеж
КООРДИНАТОР Чевли Рек Едноставна Вратата Домаќинство Мулти-Слој за Складирање dustproof Студентски Дом Спални Мал Инсталација-Слободен Виткање Чевли Кабинет

КООРДИНАТОР Чевли Рек Едноставна Вратата Домаќинство Мулти-Слој за Складирање dustproof Студентски Дом Спални

DEN 277.92

Од стока
Достапно.

Инсталација-слободна, можете да ги користите по отворањето на тоа.Вратата не е блокиран, јас чувствувам дека моето расположение е подобро, само еден агол е потребно, така што чевлите нема да лета по случаен избор.Виткање и лесно да се преземе, нема потреба да се менува кога се движат, виткање во две секунди, лесно да се земе.Еден слој мерење 80 Џин, целосно ги задоволуваат дневните чување дома.Запечатени целосна одбор, прашина-доказ и прав-бесплатно, не се плаши од прашина, не се плаши од влажни чевли.Материјал : bamboo Specification : 5 слоеви 70 Color : 6 слоеви 90cm-Кафеава, 2 слоеви 50cm-Кафеава, 5 слоеви 50cm-Кафеава, 4 слоеви 70cm-Кафеава, 2 слоеви 50cm-дрво боја, 5 слоеви 50cm-дрво боја, 4 слоеви 70cm-дрво боја, 5 слоеви 70cm-дрво боја, 3 слоеви 50cm-кафеава боја, 6 слоеви 50cm-кафеава боја, 6 слоеви 70cm-кафеава боја, 3 слоеви 50cm-дрво боја, 6 слоеви 50cm-дрво боја, 6 слоеви 70cm-дрво боја, 5 слоеви 70cm-кафеава боја, 6 слоеви 90cm-дрво боја, 4 слоеви 50cm-кафеава боја, 3 слоеви 70cm-кафеава боја, 5 слоеви 90cm-Кафеава, 4 слоеви 50cm-дрво боја, 3 слоеви 70cm-дрво боја, 5 слоеви 90cm-дрво color Style : модерна едноставност.

За производот

5 layers 70 :
Color:
6 layers 90cm-Brown, 2 layers 50cm-Brown, 5 layers 50cm-Brown, 4 layers 70cm-Brown, 2 layers 50cm-wood color, 5 layers 50cm-wood color, 4 layers 70cm-wood color, 5 layers 70cm-wood color, 3 layers 50cm-brown color, 6 layers 50cm-brown color, 6 layers 70cm-brown color, 3 layers 50cm-wood color, 6 layers 50cm-wood color, 6 layers 70cm-wood color, 5 layers 70cm-brown color, 6 layers 90cm-wood color, 4 layers 50cm-brown color, 3 layers 70cm-brown color, 5 layers 90cm-Brown, 4 layers 50cm-wood color, 3 layers 70cm-wood color, 5 layers 90cm-wood color
Style:
modern simplicity

Купувачите избираат и