• Свеж
2 Бар LS Серија Barometric Притисок Сензор за Chevy Кобалт СВ Јон 2.0 L Silverado Сиера 2500 3500 HD 6.6 L LB7 гп 3.8 L STS XLR 4.4 L

2 Бар LS Серија Barometric Притисок Сензор за Chevy Кобалт СВ Јон 2.0 L Silverado Сиера 2500 3500 HD 6.6 L LB7

DEN 672.00

Од стока
Достапно.

2 Бар Barometric Притисок Сензор За ГМ LS Серија LB7 L32 L67 LSJ.Го Заменува Дел Број : 12615136, 19418810, 213-1631. Притисок Опсег : 20-200 kpa; 287-4750 m V.Белешки : За Supercharged 2.0 L Ecotec (Chevy Кобалт S/C, СКОПЈЕ и Сатурн Ion Црвена Линија).Оваа 2 Бар Притисок Сензор Одговара : Користи како Barometric Притисок Сензор : 2005-2007 Chevrolet Кобалт СВ 2.0 L 4 Cyl LSJ VIN : P 2002-2004 Chevrolet Silverado 2500 HD 6.6 L V8 LB7 VIN : 1 2002-2004 Chevrolet Silverado 3500 6.6 L V8 LB7 VIN : 1 2002-2004 GMC Сиера 2500 HD 6.6 L V8 LB7 VIN : 1 2002-2004 GMC Сиера 3500 6.6 L V8 LB7 VIN : 1 од 2004 до 2007 година Pontiac гп 3.8 L V6 L32 VIN : 4 од 2004 до 2007 година Сатурн Ion Црвена Линија 2.0 L 4 Cyl LSJ VIN : Стр 2006-2009 Кадилак STS V/RWD 4.4 L V8 VIN : D : D 2006-2009 Кадилак XLR 4.4 L V8 VIN : D : D се Користи како МАПАТА Сензор : 2004-2005 Chevrolet Монте Карло 3.8 L V6 L67 VIN : 1 2004-2005 Chevrolet Impala 3.8 L V6 L67 VIN : 1 од 2004 до 2007 година Pontiac гп 3.8 L V6 L32 VIN : 4 2004 Buick Regal 3.8 L V6 L67 VIN : 1 2004-2005 Buick Парк Авенија 3.8 L V6 L67 VIN : 1 Користи како Supercharger Притисок Sensor - Штекер 2006-2009 Кадилак XLR 4.4 L V8 VIN : D 2006-2009 Кадилак STS V/RWD 4.4 L V8 VIN : D.

За производот

Купувачите избираат и